Φαρφάλες με Σολομό
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
350 γρ. ζυμαρικά farfalle
1 συσκευασία 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Καπνιστή Γεύση & Πιπέρι
200 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 πορτοκάλι
αλάτι και πιπέρι για την γεύση
350 γρ. ζυμαρικά farfalle
1 συσκευασία 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Καπνιστή Γεύση & Πιπέρι
200 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 ματσάκι μαϊντανό
1 πορτοκάλι
αλάτι και πιπέρι για την γεύση
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Βράστε αλατισμένο νερό σε ένα μεγάλο σκεύος. Ρίξτε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να γίνουν «al dente».
2. Ενώ το ζυμαρικό μαγειρεύεται, αφαιρέστε μερικές λωρίδες - ξύσμα από το πορτοκάλι και βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με την κρέμα, το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τον καλά στραγγισμένο σολομό.
3. Ρίξτε τα στραγγισμένα ζυμαρικά μέσα στο σκεύος και ανακατέψτε καλά σε μεσαία φωτιά για δύο λεπτά μέχρι να αναμειχθούν καλά. Σερβίρετε αμέσως.