Σολομός με σάλτσα αβοκάντο
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
4 συσκευασίες 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Ελαιόλαδο
2 αβοκάντο
¼ κόκκινο κρεμμύδι
χυμός από 1 λάιμ
300 γρ. ντοματίνια
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 συσκευασίες 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Ελαιόλαδο
2 αβοκάντο
¼ κόκκινο κρεμμύδι
χυμός από 1 λάιμ
300 γρ. ντοματίνια
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και 100 γρ. ντοματίνια. Κόψτε τα υπόλοιπα ντοματίνια στα 4.
2. Κόψτε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε τα κουκούτσια. Αφαιρέστε τη σάρκα με ένα κουτάλι, τοποθετήστε τη σε ένα μπολ και λιώστε τη με ένα πιρούνι. Προσθέστε τον χυμό λάιμ, τον μαϊντανό και 1 πρέζα αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε τα ψιλοκομμένα ντοματίνια και το κρεμμύδι.
3. Προσθέστε στα ντοματίνια το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Στραγγίξτε τα φιλέτα σολομού και τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα. Προσθέστε τη σάλτσα αβοκάντο και τα ντοματίνια και πασπαλίστε τα με λίγο πιπέρι και τον μαϊντανό.