“Mexican style” με Τόνο, άγριο ρύζι και αβοκάντο
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
200γρ. άγριο ρύζι
1 ώριμο αβοκάντο
1 ώριμη ντομάτα
2 συσκευασίες Insalatissime Μεξικάνα
40 γρ. Ελαιόλαδο
αλάτι
200γρ. άγριο ρύζι
1 ώριμο αβοκάντο
1 ώριμη ντομάτα
2 συσκευασίες Insalatissime Μεξικάνα
40 γρ. Ελαιόλαδο
αλάτι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Βράστε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Μόλις μαγειρευτεί, ξεπλύνετε με κρύο νερό και στραγγίξτε καλά.
2. Κόψτε την ντομάτα σε μικρούς κύβους και προσθέστε την στο ρύζι, ραντίστε με λίγο λάδι.
3. Ξεφλουδίστε και κόψτε το αβοκάντο σε μικρά κομμάτια, αλατοπιπερώστε, προσθέστε το λάδι και βάλτε το πάνω στο ρύζι.
4. Προσθέστε το RIO mare Insalatissime Μεξικάνα και αναμείξτε όλα τα συστατικά ανακατεύοντας απαλά.