Φιλέτα Τόνου στη σχάρα με ρεβίθια και ντοματίνια κονφί
Συστατικά
Υλικά για 4 άτομα:
4 συσκευασίες 120 γρ. Rio Mare Φιλέτα Τόνου στη Σχάρα
500 γρ. ντοματίνια
200 γρ. ρεβίθια, μαγειρεμένα και στραγγισμένα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κτς ζάχαρη
1 κτγ ξερή ρίγανη
50 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
4 συσκευασίες 120 γρ. Rio Mare Φιλέτα Τόνου στη Σχάρα
500 γρ. ντοματίνια
200 γρ. ρεβίθια, μαγειρεμένα και στραγγισμένα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κτς ζάχαρη
1 κτγ ξερή ρίγανη
50 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160°C, κόψτε τις σκελίδες σκόρδο σε φέτες, τοποθετήστε τις σε ένα ταψί και ραντίστε τις με ελαιόλαδο. Προσθέστε τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση με την επίπεδη πλευρά προς τα πάνω. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ζάχαρη και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήστε τα σε πολύ ζεστό φούρνο για 45 λεπτά περίπου.
2. Αφαιρέστε τα ντοματίνια από τον φούρνο, προσθέστε τα ρεβίθια και ανακατέψτε απαλά. Σερβίρετε τα φιλέτα τόνου στη σχάρα μαζί με τα ζεστά ντοματίνια. Γαρνίρετε με τη φρέσκια ρίγανη.