Φιλέτα Σκουμπρί στη σχάρα με σαλάτα ρουστίκ
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
4 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
300 γρ. μαγειρεμένα λευκά φασόλια
2 ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες
½ κόκκινο κρεμμύδι Tropea
1 ματσάκι άγρια ρόκα
1 φρέσκια καυτερή πιπεριά τσίλι
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. ανάμεικτοι σπόροι
αλάτι
4 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
300 γρ. μαγειρεμένα λευκά φασόλια
2 ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες
½ κόκκινο κρεμμύδι Tropea
1 ματσάκι άγρια ρόκα
1 φρέσκια καυτερή πιπεριά τσίλι
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. ανάμεικτοι σπόροι
αλάτι
Stampa Ricetta
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν
Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
Ανακαλύψτε περισσότεραΠροετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Μουλιάστε το σε αλατισμένο νερό για μερικά λεπτά για να απαλύνετε τη γεύση του και στραγγίξτε το καλά. Κόψτε τις ντομάτες σε φέτες. Αφαιρέστε τους σπόρους από την πιπεριά τσίλι και κόψτε την σε φέτες.
2. Ανακατέψτε τα λευκά φασόλια με το λάδι και την πιπεριά τσίλι, πασπαλίστε τις ντομάτες με αλάτι και αναμείξτε όλα τα υλικά μαζί. Προσθέστε τα φύλλα ρόκας.
3. Μοιράστε τη σαλάτα σε 4 πιάτα και προσθέστε τα φιλέτα σκουμπρί, στραγγισμένα. Πασπαλίστε με το μείγμα σπόρων και σερβίρετε με κομμάτια λεμονιού.