Φιλέτο Σολομού ογκρατέν με ντοματίνια
Συστατικά
Υλικά για 4 Μερίδες:
1 συσκευασία 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Ελαιόλαδο
300 γρ. κόκκινα και κίτρινα ντοματίνια Datterini
3 φέτες λευκό ψωμί
1/2 σκελίδα σκόρδο
30 γρ.τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 χούφτα φύλλα μαϊντανού
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι για τη γεύση
1 συσκευασία 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Ελαιόλαδο
300 γρ. κόκκινα και κίτρινα ντοματίνια Datterini
3 φέτες λευκό ψωμί
1/2 σκελίδα σκόρδο
30 γρ.τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 χούφτα φύλλα μαϊντανού
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι για τη γεύση
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1 - Βράστε αλατισμένο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να είναι «al dente».
2. Ενώ τα ζυμαρικά μαγειρεύονται, αφαιρέστε μερικές λωρίδες ξύσμα πορτοκαλιού και βάλτε τις σε μια κατσαρόλα με την κρέμα, το τριμμένο τυρί παρμεζάνα, τον μαϊντανό που ψιλοκομμένο και τον καλά στραγγισμένο σολομό.
3. Ρίξτε το αποστραγγιζόμενο ζυμαρικό μέσα στην κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά για δύο λεπτά μέχρι να αναμειχθεί καλά. Σερβίρετε αμέσως