Insalatissime Καλαμπόκι με ρόκα, μήλα και κρουτόν

Συστατικά

Συστατικά για 4 μερίδες:
100 γρ. φύλλα ρόκας
1 κόκκινο μήλο
2 συσκευασίες 160 γρ. RIO mare Insalatissime Καλαμπόκι
2 φέτες φρέσκο ​​ψωμί
ελαιόλαδο
άλατι και πιπέρι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Insalatissime ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Κόψτε το ψωμί, ραντίστε με λάδι και πιπέρι και τοποθετήστε το σε καυτό, αντικολλητικό τηγάνι. Αφήστε το να ψηθεί μέχρι να γίνει χρυσό και τραγανό.

    3. Πλύντε τα μήλα, κόψτε τα στη μέση, αφαιρέστε τον πυρήνα και τον μίσχο, κόψτε τα σε φέτες και γαρνίρετέ τα με λάδι και αλάτι.

    4. Τοποθετήστε τα μήλα σε ένα μπολ μαζί με τη ρόκα, προσθέστε το Rio Mare Insalatissime με καλαμπόκι, ανακατέψτε καλά, προσθέστε το φρυγανισμένο ψωμί και σερβίρετε.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις