Λαχταριστή πίτσα με Insalatissime Mεξικάνα


Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
4 συσκευασίες 160 γρ. RIO mare Insalatissime Μεξικάνα
1 πακέτο ζύμη για ορθογώνια πίτσα
400 γρ. τομοταπολτός
300 γρ. μοτσαρέλα
100 γρ. τριμμένο Έμενταλ
60 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
αλάτι
4 συσκευασίες 160 γρ. RIO mare Insalatissime Μεξικάνα
1 πακέτο ζύμη για ορθογώνια πίτσα
400 γρ. τομοταπολτός
300 γρ. μοτσαρέλα
100 γρ. τριμμένο Έμενταλ
60 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
αλάτι
Stampa Ricetta

Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Ανακατέψτε τον ντοματοπολτό με λίγο λάδι, ρίγανη και λίγο αλάτι. Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κύβους.
2. Λαδώστε καλά ένα ορθογώνιο ταψί και ανοίξτε τη ζύμη σχηματίζοντας μια μικρή κρούστα γύρω-γύρω. Απλώστε πάνω της τον ντοματοπολτό, τους κύβους μοτσαρέλα και το τριμμένο Έμενταλ. Τοποθετήστε το ταψί στον φούρνο και ψήστε την πίτσα για 30 λεπτά περίπου για να ψηθεί καλά η ζύμη.
3. Ανακατέψτε καλά τα Rio Mare Insalatissime Mexicana & Τόνος και απλώστε τα πάνω στην πίτσα. Ψήστε την πίτσα για 1-2 λεπτά ακόμα για να αναδειχθούν όλες οι γεύσεις.
4. Σερβίρετε αμέσως.