Linguine με Τόνο και μπιζέλια
Συστατικά
Υλικά για 4 άτομα:
1 συσκευασία 160 γρ. Rio Mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
350 γρ. λιγκουίνι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλερι
½ κρεμμύδι
200 γρ. κατεψυγμένος αρακάς baby
100 γρ. σάλτσα ντομάτα
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι
1 συσκευασία 160 γρ. Rio Mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
350 γρ. λιγκουίνι
1 καρότο
1 κλωνάρι σέλερι
½ κρεμμύδι
200 γρ. κατεψυγμένος αρακάς baby
100 γρ. σάλτσα ντομάτα
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Βράστε νερό με λίγο αλάτι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Πλύνετε τα λαχανικά. Κόψτε τα καρότα και το κρεμμύδι σε κύβους, το σέλερι σε φέτες και ψιλοκόψτε τον μαϊντανό.
2. Σοτάρετε τα καρότα, το σέλερι και το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν χρυσοκάστανα. Προσθέστε τον αρακά και την σάλτσα ντομάτα, πασπαλίστε με αλάτι και μαγειρέψτε για περίπου 10 λεπτά. Προσθέστε τον στραγγισμένο τόνο και τον μαϊντανό στο ραγού.
3. Προσθέστε τα ζυμαρικά στο νερό που βράζει και μαγειρέψτε τα μέχρι να είναι έτοιμα. Στραγγίξτε τα ζυμαρικά, προσθέστε τη σάλτσα ραγού και σερβίρετε.