Φιλέτα Σκουμπρί στη σχάρα με πατάτες παπιγιότ


Συστατικά
4 μεγάλες πατάτες
2 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
150 γρ. γιαούρτι
2 καρότα
2 μικρά και τρυφερά κολοκυθάκια
1 κλωνάρι σέσκουλο ή άλλο αρωματικό βότανο
λίγο φρέσκο σχοινόπρασο
20 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
νιφάδες αλατιού
Stampa Ricetta

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν
Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
Ανακαλύψτε περισσότεραΠροετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220°C. Πλύνετε τις πατάτες και τυλίξτε τις, μία-μία, σε αλουμινόχαρτο. Ψήστε τις στον φούρνο για 45 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.
2. Ενώ ψήνονται οι πατάτες, κόψτε τα κολοκυθάκια και τα καρότα σε λεπτές ψιλοκομμένες λωρίδες, ραντίστε τα με το ελαιόλαδο, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και αφήστε τα μέχρι να απορροφηθούν όλες οι γεύσεις. Ψιλοκόψτε το σχοινόπρασο και το σέσκουλο.
3. Αφαιρέστε τις πατάτες από το αλουμινόχαρτο και κόψτε τις στα 2. Στη μέση κάθε μισής πατάτας, προσθέστε 1 κτς γιαούρτι, τα λαχανικά και τα φιλέτα σκουμπρί και γαρνίρετε στο τέλος με λίγο ακόμα γιαούρτι. Πασπαλίστε με τριμμένο πιπέρι, το σχοινόπρασο, το σέσκουλο και σερβίρετε.