Πιπεριές γεμιστές με άγριο ρύζι και Τόνο

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
3x80γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
2 κόκκινες πιπεριές μεσαίου μεγέθους
300γρ. άγριο ρύζι
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη τουρσί
1 ματσάκι φύλλα μέντας
4 αντσούγιες διατηρημένες σε λάδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 πορτοκάλι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Μαγειρέψτε το άγριο ρύζι. Εν τω μεταξύ, στίψτε καλά την κάπαρη, στραγγίξτε τα φιλέτα του γαύρου και τον τόνο Rio Mare σε Ελαιόλαδο.

    2. Βάζετε την κάπαρη με τον γαύρο, τον τόνο, το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και το δυόσμο, και στη συνέχεια ραντίστε όλα τα συστατικά με το χυμό πορτοκαλιού (θυμηθείτε να κρατήσετε τη φλούδα).

    3. Κόψτε τις πιπεριές στη μέση, αφαιρέστε τους μίσχους τους, βγάλτε τους σπόρους τους και στη συνέχεια βουτίξτε τους σε βραστό νερό για λίγα λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν ελαφριά.

    4. Στραγγίξτε το ρύζι και αφήστε το να κρυώσει. Συνδυάστε το ρύζι με τα ψιλοκομμένα συστατικά και στη συνέχεια γεμίστε τις πιπεριές με τη γέμιση.

    5. Πασπαλίζουμε τις πιπεριές με το ξύσμα πορτοκαλιού και στη συνέχεια τις ψήνουμε για λίγα λεπτά σε πυρέξ μέχρι να γίνει η γέμιση τραγανή.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις