Ψωμί crostini με ψητά αχλάδια και Φιλέτα Σκουμπρί
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
4 φέτες ψωμί σίκαλης
4 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
1 μικρή καρδιά από κόκκινο ραντίτσιο
1 αχλάδι
200 γρ. τυρί Caprino
20 γρ. κουκουνάρι
1 ακέρωτο λεμόνι
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
4 φέτες ψωμί σίκαλης
4 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
1 μικρή καρδιά από κόκκινο ραντίτσιο
1 αχλάδι
200 γρ. τυρί Caprino
20 γρ. κουκουνάρι
1 ακέρωτο λεμόνι
40 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Stampa Ricetta
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν
Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
Ανακαλύψτε περισσότεραΠροετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Κόψτε το αχλάδι σε φέτες χωρίς να το ξεφλουδίσετε και αφαιρέστε το κοτσάνι και τα κουκούτσια του. Κόψτε το ραντίτσιο σε φέτες και κόψτε τις φέτες ψωμί στη μέση.
2. Ζεστάνετε ένα τηγάνι γκριλιέρα και ψήστε τις φέτες ψωμί και τις φέτες του αχλαδιού. Καβουρδίστε ελαφρά το κουκουνάρι σε ένα τηγάνι.
3. Αλείψτε το τυρί Caprino στις φέτες ψωμί και γαρνίρετε με το ραντίτσιο, τις φέτες του αχλαδιού και τα φιλέτα σκουμπρί, στραγγισμένα. Γαρνίρετε τις μπρουσκέτες με τριμμένο ξύσμα λεμονιού, λίγο μαύρο πιπέρι και το καβουρδισμένο κουκουνάρι.