Τόνος με πράσινη σαλάτα
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
2x160γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
200γρ. μαρούλι
μια δέσμη ραπανάκια
λεμόνι
ένα ματσάκι μαϊντανό
20γρ. ψημένα αμύγδαλα
50γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
2x160γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο
200γρ. μαρούλι
μια δέσμη ραπανάκια
λεμόνι
ένα ματσάκι μαϊντανό
20γρ. ψημένα αμύγδαλα
50γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Κόψτε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες, προσθέστε ξύσμα λεμονιού,τον χυμό από ½ λεμόνι, πιπέρι, λίγες σταγόνες λάδι και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Aνακατέψτε και αφήστε να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά.
2. Βάλτε τη σαλάτα σε ένα πιάτο, προσθέστε το αλάτι, το υπόλοιπο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τον τόνο, τα καρυκεύματα και τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα.
3. Απολαύστε αυτή τη νόστιμη ανοιξιάτικη σαλάτα αμέσως.