Σαλάτα με κους κους και Σολομό

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
2 συσκευασίες 150 γρ. RIO mare Σολομός Φιλέτο σε Ελαιόλαδο
250 γρ. κους κους σταρένιο
1 κόκκινη πιπεριά
250 γρ. κατεψυγμένα μπιζέλια
1 κόκκινο κρεμμύδι
5 λιαστές ντομάτες
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
1 λεμόνι
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Φιλέτο σολομού σε ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Φέρτε ένα σκεύος με ελαφρά αλατισμένο νερό σε βρασμό. Βράστε ελαφρά αλατισμένο νερό. Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό για κάθε φλιτζάνι κους κους. Αφήστε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά και αφρατέψτε με ένα πιρούνι.

    2. Ζεματίστε τα κατεψυγμένα μπιζέλια για 4-5 λεπτά και αφήστε τα να κρυώσουν.

    3. Κόψτε την πιπεριά σε μικρούς κύβους, ψιλοκόψτε το κόκκινο κρεμμύδι και κόψτε τις αποξηραμένες ντομάτες και το μαϊντανό.

    4. Τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ και ραντίστε με το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμόνι.

    5. Στραγγίξτε και κόψτε τον σολομό σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τον στα λαχανικά.

    6. Προσθέστε το κους κους και ανακατέψτε καλά.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις