Φιλέτα Σκουμπρί στη σχάρα με πουρέ πατάτας, κόκκινα κρεμμύδια και καραμελωμένα μήλα
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
4 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
500 γρ. λιωμένες πατάτες
2 μήλα
2 μικρά κόκκινα κρεμμύδια
40 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κλαδάκι από δεντρολίβανο
20 γρ. βουτύρο
2 κ.γ. ζάχαρη
άλατι
μαύρο πιπέρι
4 συσκευασίες 120 γρ. RIO mare Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
500 γρ. λιωμένες πατάτες
2 μήλα
2 μικρά κόκκινα κρεμμύδια
40 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κλαδάκι από δεντρολίβανο
20 γρ. βουτύρο
2 κ.γ. ζάχαρη
άλατι
μαύρο πιπέρι
Stampa Ricetta
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν
Φιλέτα Σκουμπρί στη Σχάρα σε Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο
Ανακαλύψτε περισσότεραΠροετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Ξεφλουδίστε και αφαιρέστε τον πυρήνα απο τα μήλα και κόψτε τα. Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.
2. Ζεσταίνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετήστε τις φέτες μήλου και μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να είναι χρυσίσουν.
3. Προσθέστε το δεντρολίβανο, τα κρεμμύδια, το βούτυρο, πασπαλίστε με τη ζάχαρη, αλάτι και άφθονο πιπέρι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι το κρεμμύδι να είναι διαφανές.
4. Ζεσταίνετε τις λιωμένες πατάτες, τοποθετήστε τις στα πιάτα, τοποθετήστε τα φιλέτα σκουμπριού στη σχάρα και προσθέστε το μείγμα κρεμμυδιών και μήλων. Σερβίρετε αμέσως.