Springrolls με Τόνο και πιπεριά

Συστατικά

Υλικά για 4 μερίδες:
1x160 γρ. RIO mare Τόνος σε ελαιόλαδο
2 κίτρινες και κόκκινες πιπεριές
2 φιλέτα αντζούγια σε λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
50 γραμμάρια μαγιονέζα
λίγα φύλλα σαλάτας
λίγο λάδι
αλάτι

Stampa Ricetta

Μοιραστείτε τη συνταγή

Πείτε το στους φίλους σας

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Τόνος Σε Ελαιόλαδο

Ανακαλύψτε περισσότερα

Προετοιμασία

    Εκτέλεση:

    1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 ° και ψήνουμε ολόκληρες τις πιπεριές για 30 λεπτά περίπου, γυρίζοντας ανά διαστήματα, μέχρι που η φλούδα τους να είναι τσαλακωμένη και ελαφρώς καμμένη.

    2. Κόψτε τον στραγγισμένο τόνο, την κάπαρη και τον γαύρο και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα.

    3. Αφαιρέστε το κοτσάνι και τον πυρήνα απο τις πιπεριές και χωρίστε τη φλούδα κάθε πιπεριάς σε τέσσερις λωρίδες.

    4. Γεμίστε τις πιπεριές με λίγο από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό. Τοποθετήστε δύο σε κάθε πιάτο, γαρνίρετε με λίγα φύλλα σαλάτας, λίγο λάδι και μια πρέζα αλάτι. Σερβίρετε αμέσως.

Οι συνταγές με τις περισσότερες επισκέψεις