Springrolls με Τόνο και πιπεριά
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
1x160 γρ. RIO mare Τόνος σε ελαιόλαδο
2 κίτρινες και κόκκινες πιπεριές
2 φιλέτα αντζούγια σε λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
50 γραμμάρια μαγιονέζα
λίγα φύλλα σαλάτας
λίγο λάδι
αλάτι
1x160 γρ. RIO mare Τόνος σε ελαιόλαδο
2 κίτρινες και κόκκινες πιπεριές
2 φιλέτα αντζούγια σε λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού κάπαρη
50 γραμμάρια μαγιονέζα
λίγα φύλλα σαλάτας
λίγο λάδι
αλάτι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 ° και ψήνουμε ολόκληρες τις πιπεριές για 30 λεπτά περίπου, γυρίζοντας ανά διαστήματα, μέχρι που η φλούδα τους να είναι τσαλακωμένη και ελαφρώς καμμένη.
2. Κόψτε τον στραγγισμένο τόνο, την κάπαρη και τον γαύρο και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα.
3. Αφαιρέστε το κοτσάνι και τον πυρήνα απο τις πιπεριές και χωρίστε τη φλούδα κάθε πιπεριάς σε τέσσερις λωρίδες.
4. Γεμίστε τις πιπεριές με λίγο από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό. Τοποθετήστε δύο σε κάθε πιάτο, γαρνίρετε με λίγα φύλλα σαλάτας, λίγο λάδι και μια πρέζα αλάτι. Σερβίρετε αμέσως.