Τόνος με πιπεριά τσίλι, δύο τύπους καρότων και τυρί stracciatella
Συστατικά
Υλικά για 4 μερίδες:
3x80γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο Πικάντικος
400g τυρί Stracciatella
4 καρότα
4 μαύρα καρότα
μισό λάχανο
μια χούφτα βασιλικού
40γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου
λίγες πράσινες φύτρες
αλάτι
3x80γρ. RIO mare Τόνος σε Ελαιόλαδο Πικάντικος
400g τυρί Stracciatella
4 καρότα
4 μαύρα καρότα
μισό λάχανο
μια χούφτα βασιλικού
40γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου
λίγες πράσινες φύτρες
αλάτι
Stampa Ricetta
Προετοιμασία
Εκτέλεση:
1. Ξεφλουδίστε τα καρότα και κόψτε τα σε στικς.
2. Συντρίψτε τις σκελίδες σκόρδου χωρίς να τις ξεφλουδίσετε. Σωτάρετε το σκόρδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι, προσθέτετε τα καρότα, αλατίστε και μαγειρέψτε σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα λεπτά, γυρίζοντας τα που και που.
3. Τοποθετήστε το τυρί stracciatella σε ένα πιάτο, προσθέστε τα μαγειρεμένα καρότα, τον τόνο με τσίλι και γαρνίρετε τις φύτρες στην κορυφή. Περιχύστε ωμό λάδι και σερβίρετε με ρουστίκ ψωμί.